Vakantie is voorbij :)

In Burgum

Ik heb een paar weken vakantie gehad. Veel gewandeld in de bossen met Bobby en Tommy, vriendinnen gezien, heel lui gedaan, nagedacht over een nieuw boek, gewinkeld, vier boeken gelezen. Onder andere De Executie van Danielle Bakhuis (Superspannend en origineel). En Het meisje met de vlechtjes van Wilma Geldof (mooi!!). Ik heb de Netflixserie Quicksand bekeken (heel beklemmend en goed)

Maar het ‘Touren’ is weer begonnen. Maandag ging ik eerst naar Hilversum om bij NOSRadio1 te praten met Jurgen van den Berg over 3Pak en leesplezier. Daarna bezocht ik op het Farel College in Amersfoort twee erg leuke klassen. De mediatheek is daar geweldig! Dinsdag heb ik het heel gezellig gehad op het Singelland College in Burgum. De beauty’s op de foto’s gaan voor me duimen dat Snitch 5 juni de Prijs van de Jonge Jury wint. De nominatie vind ik trouwens al een prijs! Maar alle enthousiaste, lieve een aardige reacties die ik op Snitch krijg is voor mij eigenlijk dé hoofdprijs! xxx