Jeugdthrillers

Examendealomslag_examendeal_voorplat_hires

In de week voor haar schoolexamens hoort Kiki op het toilet van school twee meisjes smoezen over het bestellen van examenopgaven. Ze móét erachter komen waar die examens te koop zijn. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar vrienden. Want zonder voorkennis halen ze hun diploma nooit!

Dat haar keuze een heel gevaarlijke is, wordt al snel duidelijk. Voor ze het weet raakt Kiki verstrikt in een web van intriges, waaruit niemand haar lijkt te kunnen redden.

 

Geraaktgeraakt_voorplat_hires

Als Jessie ’s nachts na een feest naar huis fietst, wordt ze aangereden door een trein. Iedereen gelooft al snel dat ze zelf voor de trein is gesprongen. Iedereen, behalve haar beste vriendin Sam. Die voelt meteen aan dat het verhaal niet klopt. Wanneer blijkt dat niemand haar gelooft, ook de politie niet, moet ze zelf op onderzoek uit.

 

 

 

Kateromslag_voorplat_aanbiedingnajaar2015221771

Tijdens de vakantie van haar oppasfamilie mag Teddy in hun huis logeren. Stiekem geeft ze er een groot feest, samen met haar vriendin Chloë.

De dag erna heeft iedereen een flinke kater – van de drank, maar ook van de ravage die is aangericht. Dan volgt het vreselijke bericht dat Chloë dood is aangetroffen. Wie had het op haar gemunt? Kan Teddy haar eigen vrienden nog wel vertrouwen? En wat betekenen die vreemde berichtjes, gestuurd met Chloë’s telefoon?

 

 

Verwoestverwoest_cover_nietbetreden

Bij het graf van haar broer Milan doet Juul een schokkende ontdekking. In de aarde is DOEN+DURVEN=WAARHEID gekerfd. Dan vindt Juul een witte envelop met een dare in ruil voor de waarheid over Milans dood. Juul besluit de opdracht uit te voeren; ze móét weten wat er met Milan is gebeurd. Maar dan volgen de dares zich in moordend tempo op. Juul zit klem in een obscuur spel. Lukt het haar om de waarheid te achterhalen? Of wacht Juul hetzelfde lot als Milan?

 

 

 

SNITCH (verschijnt maart 2018)

De jarenlange vriendschap tussen Roos en Quinty staat ernstig onder druk wanneer Fenna bij hen in de klas komt. Quinty kiest voor Fenna en haar vrienden. Roos voelt zich afgedankt. Ze reageert heftig, iets wat haar omgeving als een probleem ziet. Er wordt zelfs Ritalin voorgeschreven, maar Roos weigert. Steeds vaker lijkt Roos betrokken bij ongelukken van haar klasgenoten. Ze heeft de schijn tegen en iedereen verdenkt haar. Maar dan ontdekt Roos wat er werkelijk speelt. Geloven ze haar of is er sprake van verraad?

 

 

De pers over Margje Woodrow:

‘Las als een sneltrein.’ – Books I care about!

‘Wat een vaart! Een echte highschoolread!’ – Storyhunters

‘Een heerlijk boek… meeslepend en spannend.’ – Craving pages

‘Dit boek wil je in één ruk uitlezen.’ – Girlz

‘Een auteur die niet meer weg te denken is in het Young Adult genre.’

‘Verpletterend spannen!’ – Jonge Jury

‘Woodrow heeft met Verwoest haar beste boek ooit geschreven.’- Vrouwenthrillers

‘Een superspannende YA-thriller.’ – BezetenBoeken.nl

‘Ontzettend krachtig opgeschreven, heftig en aangrijpend; het komt echt bij je binnen, supergoed gedaan!’ – Hebban

‘Wat een heerlijke schrijfstijl en wat een spanning.’ – Mustreadsornot.com