Jeugdthrillers

Kater

Tijdens de vakantie mag Teddy in het huis van haar oppasfamilie wonen. Samen met haar vriendin Chloë geeft ze er stiekem een feest, maar dat loopt volledig uit de hand. De volgende dag wordt Chloë dood gevonden in het bos. Vermoord! Teddy vertrouwt niemand meer. Iedereen is verdacht. Wie heeft het gedaan? En wie stuurt die enge berichtjes met Chloë’s telefoon?

Vanaf 20 juni verkrijgbaar!Shame on you

Wat als spijt te laat komt…

Een vriendengroep kruipt stiekem onder het hekwerk van een vakantiepark door en fikst voor niks een huisje. Maar al snel verandert hun chillweekend in een nachtmerrie. Iemand vindt dat de groep zich dood moet schamen. Waarom? Waarvoor? Ze hebben geen idee. Wat wél duidelijk wordt: sommigen zullen moeten boeten. En er is geen ontsnappen aan.
Smash

Blijf thuis! Een van jullie heeft dodelijk karma…

Luna en Ilan gaan met vrienden naar een populaire jongerencamping op Terschelling. Op de avond voor vertrek zoeken Luna en haar vriendin Tamar voor de grap contact met een medium. De stemming verkilt als ze een angstaanjagende waarschuwing krijgen: ‘Blijf thuis! Een van jullie heeft dodelijk karma…’ De spanningen lopen op. Moeten ze dit serieus nemen? Wie kan het zijn? Durven ze nog wel te gaan? En… zijn ze met en voor elk aar wel veilig?
Fake trip

Fake it till you make it…
Wie draagt een masker?
Wie is echt zichzelf?
Wat is real en wat is fake?

Een vierdaagse schooltrip naar Barcelona: zon, tapas, Gaudí en relaxen op het strand. Iedereen heeft er zin in. Maar dan gebeuren er dubieuze dingen. Een docent komt niet opdagen, er gebeurt een afschuwelijk ongeluk
en er wordt een creepy filmpje gedeeld in de groepsapp. De spanningen lopen hoog op. Geheimen komen bloot te liggen. Kunnen Demi en Billy deze hel stoppen? Of is het te laat?
Buitenspel

Iedereen speelt zijn eigen wedstrijd.
Wanneer ga je je grens over?
Of die van een ander?

Nynke en Jimmy gaan met hun voetbalteams op trainingsweekend. De pranks zijn voorbereid. Er wordt van alles meegesmokkeld in de tassen. Maar tijdens de eerste nacht gaat het gruwelijk mis: in het bos vindt Jimmy het dode lichaam van zijn vriend Mattias. De politie tast in het duister. Dan blijkt ook Soraya, Nynkes vriendin, spoorloos. Waar is ze? Volgen er nog meer slachtoffers? Nynke en Jimmy ontdekken dat niet iedereen de waarheid spreekt. Was de teamspirit wel zo goed? Kunnen ze elkaar eigenlijk wel vertrouwen?
Snitch

De jarenlange vriendschap tussen Roos en Quinty staat ernstig onder druk wanneer Fenna bij hen in de klas komt. Quinty kiest voor Fenna en haar vrienden. Roos voelt zich afgedankt. Ze reageert heftig, iets wat haar omgeving als een probleem ziet. Er wordt zelfs Ritalin voorgeschreven, maar Roos weigert. Steeds vaker lijkt Roos betrokken bij ongelukken van haar klasgenoten. Ze heeft de schijn tegen en iedereen verdenkt haar. Maar dan ontdekt Roos wat er werkelijk speelt. Geloven ze haar of is er sprake van verraad?
Verwoest

Bij het graf van haar broer Milan doet Juul een schokkende ontdekking. In de aarde is DOEN+DURVEN=WAARHEID gekerfd. Dan vindt Juul een witte envelop met een dare in ruil voor de waarheid over Milans dood. Juul besluit de opdracht uit te voeren; ze móét weten wat er met Milan is gebeurd. Maar dan volgen de dares zich in moordend tempo op. Juul zit klem in een obscuur spel. Lukt het haar om de waarheid te achterhalen? Of wacht Juul hetzelfde lot als Milan?

Geraakt

Als Jessie ’s nachts na een feest naar huis fietst, wordt ze aangereden door een trein. Iedereen gelooft al snel dat ze zelf voor de trein is gesprongen. Iedereen, behalve haar beste vriendin Sam. Die voelt meteen aan dat het verhaal niet klopt. Wanneer blijkt dat niemand haar gelooft, ook de politie niet, moet ze zelf op onderzoek uit.Examendeal

In de week voor haar schoolexamens hoort Kiki op het toilet van school twee meisjes smoezen over het bestellen van examenopgaven. Ze móét erachter komen waar die examens te koop zijn. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar vrienden. Want zonder voorkennis halen ze hun diploma nooit!

Dat haar keuze een heel gevaarlijke is, wordt al snel duidelijk. Voor ze het weet raakt Kiki verstrikt in een web van intriges, waaruit niemand haar lijkt te kunnen redden.
De pers over Margje Woodrow:

‘Las als een sneltrein.’ – Books I care about!

‘Wat een vaart! Een echte highschoolread!’ – Storyhunters

‘Een heerlijk boek… meeslepend en spannend.’ – Craving pages

‘Dit boek wil je in één ruk uitlezen.’ – Girlz

‘Een auteur die niet meer weg te denken is in het Young Adult genre.’

‘Verpletterend spannen!’ – Jonge Jury

‘Woodrow heeft met Verwoest haar beste boek ooit geschreven.’- Vrouwenthrillers

‘Een superspannende YA-thriller.’ – BezetenBoeken.nl

‘Ontzettend krachtig opgeschreven, heftig en aangrijpend; het komt echt bij je binnen, supergoed gedaan!’ – Hebban

‘Wat een heerlijke schrijfstijl en wat een spanning.’ – Mustreadsornot.com