Schoolbezoek

Ik kom graag bij jou op school vertellen over mijn boeken! Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Hoe schrijf je eigenlijk een boek? Waar begin je? Wat is belangrijk tijdens het schrijven? Hoe ontstaat het omslag van een boek? En nog veel meer. Ik beantwoord al je vragen, maar ik heb ook vragen voor jou. Ik leg je dilemma’s voor. Wat zou je doen als…? Ik beloof je een interactief uur!

Ik kom ook graag bij jou op school om een workshop te geven. Met mijn tips, een moodboard, filmpjes, foto’s en natuurlijk je eigen fantasie verzin/schrijf je in een groepje een superspannend verhaal. Ik neem de borden, personages, stiften, lijm, scharen, stickers etc. mee. Het enige dat jullie gaan doen is: Jullie fantasie gebruiken. Een beetje als een dader en een held denken. Problemen verzinnen. Maar natuurlijk ook cliffhangers en oplossingen.

Ook heb ik korte, creatieve schrijfopdrachten voor je. Een daderprofiel maken of je zintuigen op scherp zetten. Wat voel, ruik, zie, proef, hoor je als je bijvoorbeeld in een koelcel staat? Of in een donker bos?

Lijkt het je leuk? Vraag het aan je docent. Hij of zij kan dan contact opnemen met:

De Schrijverscentrale

www.deschrijverscentrale.nl

T: 020 8202655


img_4100 img_4089329 img_4327

img_4713