Opnames voor de trailer van Buitenspel

Ik kan niet wachten totdat ik de trailer van Buitenspel aan jullie kan laten zien! Dinsdag 14 mei was de opnamedag. Voor mij extra feestelijk, omdat het ook de dag was dat mijn jeugdthriller Buitenspel uitkwam. Samen met docente Elin Meijnen, leerlingen van het Kandinsky College in Nijmegen, Nathalie van Eclectic video’s en uitgeverij De Fontein had ik een geweldige dag. Ik hou ervan om met anderen iets gaafs te maken. De leerlingen hebben proef gelezen, het script geschreven, een shotlist gemaakt, geacteerd, geregisseerd, geassisteerd en alle attributen geregeld. Echt fantastisch!

Buitenspel: (mijn beste en spannendste boek tot nu toe)

‘Iedereen speelt zijn eigen wedstrijd. Wanneer ga je je grens over? Of die van een ander?’

Nynke en Jimmy gaan met hun voetbalteams op trainingsweekend. De pranks zijn voorbereid. Er wordt van alles meegesmokkeld in de tassen. Maar tijdens de eerste nacht gaat het gruwelijk mis: in het bos vindt Jimmy het dode lichaam van zijn vriend Mattias. De politie tast in het duister. Dan blijkt ook Soraya, Nynkes vriendin spoorloos. Waar is ze? Volgen er meer slachtoffers? Nynke en Jimmy ontdekken dat niet iedereen de waarheid spreekt. Was de teamspirit wel zo goed? Kunnen ze elkaar eigenlijk wel vertrouwen?