Fake Trip!

In juni verschijnt mijn nieuwe jeugdthriller Fake Trip. Het is een superspannend verhaal over een vierdaagse schooltrip naar Barcelona. Niet iedereen is van plan om zich aan het programma te houden. Niet iedereen houdt zich aan de regels van school. In de Sagrada Familia gebeurt een vreselijk ongeluk. Geheime komen bloot te liggen. Dubieuze filmpjes worden verspreid. Wat is echt? Wat is fake? Waarom is Demi zo bang voor een bepaalde scene uit de Netflix serie ‘YOU’? Heeft Billy iets te verbergen? Wie doet zich anders voor? Waarom?

Ik ben weer hartstikke trots dat er een nieuw boek uitkomt van Micky en mij. De karakters, de verhaallijn, het plot… we hebben samen uren gebrainstormd. Maar ook tijdens mijn schoolbezoeken kreeg ik fijne, creatieve en goede input. Een ritje op een bananenboot bijvoorbeeld heb ik op een aantal scholen besproken en daarna uitgewerkt in Fake Trip.

Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie Fake Trip vinden. Ik kan jullie beloven dat het een bloedstollend verhaal is met veel vaart en spanning. Waar het nog meer om draait? Wat als je laat zien wie je echt bent?